Over Century Autogroep, dé mobiliteitspartner van het Noorden!


 

Als toonaangevende speler in de regio willen we de verwachting van klanten overtreffen, ook als het gaat om duurzaam ondernemen.

Met de dealerschappen van Audi, Volkswagen, Volkswagen Bedrijfswagens, SEAT en Škoda in combinatie met een eigen hypermoderne wasstraat, bedrijfswagenombouw-, verhuur-, lease- en schadetak, is Century Autogroep sinds 1932 uitgegroeid tot een mobiliteitspartner met meer dan 350 medewerkers verspreid over Groningen en Drenthe. Century Autogroep biedt de particuliere en zakelijke rijder een totaaloplossing op het gebied van zijn mobiliteitswensen.

 

Toonaangevende speler in de regio

Als toonaangevende speler in de regio willen we de verwachting van klanten overtreffen, ook als het gaat om duurzaam ondernemen. Wij werken vernieuwend en bieden onze klanten totale mobiliteitsoplossingen. Wij zijn onderscheidend in de markt door in te spelen op de laatste ontwikkelingen, maar ook als professionele organisatie is onze interne operatie natuurlijk duurzaam. 

 

Bij Century werken mensen met een passie voor hun vak(gebied).  

Alle medewerkers binnen het bedrijf zijn gepassioneerd met hun vak bezig. Door goed te luisteren en zich in iedere klant te verplaatsen, streven zij ernaar net even iets meer te doen dan nodig is. Dit is waarom een klant zich aan Century Autogroep bindt. Waarom een klant het bedrijf met een hoge klantwaardering beloont. Het bedrijf al sinds 1932 een begrip is.

 

Ben jij benieuwd naar onze volledige geschiedenis?

Lees hier meer

 

5 redenen om te komen werken bij Century Autogroep

 

  Volop doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

  Innovatief en duurzaam

  Veel voordeel op eigen producten

  Veel gezellige collega's

  Eén van de grootste automotive bedrijven van Noord-Nederland