Maak kennis met jouw toekomstige collega's!

Wil je vast kennis maken met een aantal collega's van ons van verschillende afdelingen en ben je benieuwd hoe hun werkdag eruit ziet? Kijk dan hier verder om te zien wat zij op hun werkdag doen. 

 

 

Over Alyssa Yskes

Alyssa Yskes is nu bijna een jaar werkzaam bij Century Autogroep als Fleetsales Adviseur Zakelijke Markt. De afdeling Fleetsales is de contactpersoon voor leasemaatschappijen en houdt zich bezig met de verkoop van meerdere auto’s aan leasemaatschappijen en zakelijke klanten. Daarvoor is zij ongeveer vier jaar als Accountmanager Binnendienst werkzaam geweest bij een leasemaatschappij. Waar zij blij van wordt: “Ik word blij van klanten die blij worden van hun nieuwe auto. Daarnaast krijg ik energie van het oplossen van moeilijke klantvragen. De diversiteit en afwisseling in mijn werk maakt dat ik mijn werk daardoor uitdagend vind.”

 

 

Over Anne de Groot

Anne de Groot is in 1990 al begonnen bij autobedrijf de Vries. Hier werkte hij in de werkplaats als zaterdaghulp. De eerste jaren hield hij zich vooral bezig met het schoonmaken van de werkplaats. In de jaren daarna kreeg Anne steeds meer taken waaronder het poetsen van auto’s, medewerker bij de wasstraat, het bezorgen van onderdelen, en het halen brengen van huurauto's. Vervolgens heeft Anne z’n functie ingeruild voor de functie Verkoopondersteuning. Eigenlijk is Anne een Manusje van alles. Toen autobedrijf de Vries in 2003 werd overgenomen door Century, werd Anne gevraagd of hij Kwaliteitsmanager wilde worden. Inmiddels bekleedt Anne deze functie al meer dan 17 jaar met veel plezier!

 

 

Over Harm Jan van der Ploeg

Harm Jan van der Ploeg (34) werkt nu 2,5 jaar bij Century Schadenet Groningen als Eerste Autoschadehersteller. Een Eerste Autoschadehersteller herstelt schade aan auto’s. Dit loopt uiteen van het uitdeuken van motorkappen tot het uitlezen van de auto. Onlangs was Harm Jan nog Leerling Eerste Plaatwerker, maar hij heeft inmiddels zijn diploma behaald! Voorheen werkte hij bij onze Century Wasstraat. Doordat hij tijdens zijn werk bij de wasstraat altijd langs de schadeboxen liep is hij geïnteresseerd geraakt in het werk als schadehersteller en heeft hij bij ons de daarvoor benodigde opleiding gevolgd. Waar Harm Jan blij van wordt? “Ik zie overal het leuke van in en zet mij altijd voor de volle 100% in.”  

 

 

Over Mike Marrink

Mike Marrink (26) is al zeven jaar werkzaam bij Century Autogroep. Hij is begonnen als Leerling Eerste Autotechnicus bij de werkplaats in Groningen, waar hij zijn opleiding succesvol wist af te ronden en de titel van Eerste Autotechnicus kreeg. Inmiddels werkt hij een half jaar in de werkplaats van Assen als Diagnose Specialist voor Volkswagen Bedrijfswagens. Een Diagnose Specialist is gespecialiseerd in het uitvoeren en oplossen van ingewikkelde reparaties, storingen en problemen. Mike heeft grote ambities en wil graag het hoogst haalbare bereiken! Waar hij blij van wordt? “Het sleutelen. Het maakt mij eigenlijk niet uit waar ik aan sleutel, als ik maar mag sleutelen. Ook word ik blij van de afwisseling tussen de verschillende werkzaamheden en de doorgroeimogelijkheden” – Aldus Mike.