Maak kennis met jouw toekomstige collega's!

Wil je vast kennis maken met een aantal collega's van ons van verschillende afdelingen en ben je benieuwd hoe hun werkdag eruit ziet? Kijk dan hier verder om te zien wat zij op hun werkdag doen. 

 

Over Lammert Laanstra

 

Lammert Laanstra is begonnen in 2021 bij Century als Accountmanager Zakelijk Lease. In het verleden heeft Lammert de hotelschool gedaan en heeft daarna een carrière in de sales opgebouwd. De combinatie sales, dienstverlening, klantcontact en zijn affiniteit met auto’s heeft ervoor gezorgd dat hij bij Century Lease terecht is gekomen. Als Accountmanager bij Century Lease helpt hij bedrijven met het beheren van hun wagenpark. Hierin heeft hij een actieve adviserende rol over verduurzaming, kostenreductie, uitbreiding of vervanging. Waar hij blij van wordt: “Successen behalen in combinatie met de sfeer en de collegialiteit binnen Century.”

 

 

Over Anne de Groot

Anne de Groot is in 1990 al begonnen bij autobedrijf de Vries. Hier werkte hij in de werkplaats als zaterdaghulp. De eerste jaren hield hij zich vooral bezig met het schoonmaken van de werkplaats. In de jaren daarna kreeg Anne steeds meer taken waaronder het poetsen van auto’s, medewerker bij de wasstraat, het bezorgen van onderdelen, en het halen brengen van huurauto's. Vervolgens heeft Anne z’n functie ingeruild voor de functie Verkoopondersteuning. Eigenlijk is Anne een Manusje van alles. Toen autobedrijf de Vries in 2003 werd overgenomen door Century, werd Anne gevraagd of hij Kwaliteitsmanager wilde worden. Inmiddels bekleedt Anne deze functie al meer dan 17 jaar met veel plezier!

 

 

Over Harm Jan van der Ploeg

Harm Jan van der Ploeg (34) werkt nu 2,5 jaar bij Century Schadenet Groningen als Eerste Autoschadehersteller. Een Eerste Autoschadehersteller herstelt schade aan auto’s. Dit loopt uiteen van het uitdeuken van motorkappen tot het uitlezen van de auto. Onlangs was Harm Jan nog Leerling Eerste Plaatwerker, maar hij heeft inmiddels zijn diploma behaald! Voorheen werkte hij bij onze Century Wasstraat. Doordat hij tijdens zijn werk bij de wasstraat altijd langs de schadeboxen liep is hij geïnteresseerd geraakt in het werk als schadehersteller en heeft hij bij ons de daarvoor benodigde opleiding gevolgd. Waar Harm Jan blij van wordt? “Ik zie overal het leuke van in en zet mij altijd voor de volle 100% in.”  

 

 

Over May Ulrich

May is 26 jaar, geboren in Hoogeveen en woont nu 6 jaar in Assen. Zij begon met een opleiding bij het TT-instituut in Assen, niveau 4 en zit nu in haar examenjaar. Tijdens haar laatste stage in 2019 is zij bij Century gekomen en kreeg al snel een BBL contract aangeboden. Wat May nog als doel heeft is om APK-keurmeester te worden en uiteindelijk zou ze graag wat meer de kant op willen van werkplaatsmanagement. May is iemand die toch wel van alle markten thuis is!