Ontwikkel jezelf bij Century Autogroep

 

Bij Century Autogroep vinden we het belangrijk dat je plezier hebt in je werk en dat je je kan blijven ontwikkelen. Daarom bieden wij opleidingen aan in samenwerking met Pon, de Pon Academy.

 

Misschien heb je net je opleiding afgerond of misschien heb je al een prachtige carrière opgebouwd. Wanneer je gaat werken bij Century Autogroep dan wordt je ondersteund in zowel werken als leren. Zo kan je groeien in je professionele én je persoonlijke ontwikkeling.

 

 

Een opleidingscentrum met Pon Academy

 

 

Een opleidingscentrum met Pon Academy

Century Autogroep heeft dankzij de samenwerking met Pon de beschikking over een opleidingscentrum, Pon Academy. Pon Academy is een in company opleidingscentrum dat zorgt voor de beste opleidingen en maatwerkprogramma’s voor iedereen in de dealerorganisatie. Door kennis en expertise op het gebied van leren en ontwikkelen, spelen we gericht in op de scholingsbehoefte vanuit de medewerker, dealer en merken. Ons aanbod bestaat uit workshops, trainingen en opleidingen die op regelmatige basis worden uitgevoerd.

 

 

Voor je professionele ontwikkeling op technisch vlak beschikt Pon Academy over een vijftal state-of  the-art technische trainingslokalen waar de nieuwste technieken getraind worden. Zodoende blijf je up to date in je technische kennis en kan je jezelf blijven ontwikkelen in je technische carrière bij Volkswagen. Voor het trainen van vaardigheden op niet technisch gebied beschikken we over een aantal multi-functionele trainingslokalen.

Kennis en vaardigheden worden in een ‘blended learning’ methode aangeboden. Zodoende is er een goede mix van online, klassikaal en zelfstudie. Je wordt, als vanouds, nog steeds begeleid door vakkundige trainers maar het notitieblok en de pen zijn inmiddels vervangen door een tablet en een aantal educatieve apps. Om je ook buiten het trainingslokaal te ondersteunen in je ontwikkeling zetten we, naast klassikale training ook virtuele klassikale training, online training en digitale support tools in.